Gordana Ninkov – ASTROLOŠKO-SPIRITUALNE KONSULTACIJE

„Ako ste bar jednom bili kod nekog astrologa, znate da ćete dobiti odgovore na svoja pitanju u odnosu na kretanje planeta u vašem horoskopu. Astrologija je odličan savetodavac jer vam jasno ukazuje kakva je situacija u raznim sferama vašeg života i rada i kakav je period pred vama. To daje jasne smernice kako i kada usmeriti svoju enerigiju i vreme kako bismo dobili što bolji rezultat.
Međutim, uvidela sam da često klijenti imaju jake podsvesne blokade koje ih onemogućavaju da i kada je dobar period, se dobro fokusiraju kako bi ostvarili željeno. Isto tako, svako se ponakad nađe u situaciji koja mu deluje bezizlazno, a to je zato što je fokusiran na negativnu stranu dešavanja i zato ne vidi rešenje.
Pošto pored astrologije i numerologije već dugi niz godina proučavam i praktikujem razne tehnike za svesno kreiranje realnosti, prilikom konsultacija upućujem klijente u one principe koji im mogu pomoći u datoj situaciji.
U zavisnosti koliko poseduju znanja o tome kako dolazi do manifestacije željenog, uvek se trudim da im dajem jednostavno objašnjenje kako je došlo do problema i kako da svoj um i svoje emocije dovedu u sklad.
Dugi niz godina sam proučavala razne manje ili više poznate metode i principe kao što su: Abrahamovo učenje o ZP, Lujzu Hej, Tansurfing, Bajron Kejti, Nevil Godar, EFT viizulizacije, afirmacije, skripting i sl. a i praktikovala još mnogo toga. Upravo zato što imam bogato lično iskustvo, rado ga delim ne samo sa svojim klijentima već i sa drugim ljudima u želji da lakše i brže postignu svoje ciljeve.“
Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.