Ceca Marjanović – zakazivanje termina za individualno čitanje Vremenskih linija – online

Čitanjem Vremenskih Linija dobijate odgovore na pitanja o vašoj budućnosti, sadašnjosti i prošlosti. Vremenske Linije ukazuju na puteve koji su najbolji za vas kako biste ostvarili svoj puni potencijal. Pomoći će vam da rešite nedoumice, nerazjašnjene odnose i situacije koje vas muče i ukazaće vam pravac kojim trebate da idete a koji je za vaše najveće dobro. Vrlo često ako se za time ukaže potreba, sa čitanjem se kombinuje i isceljivanje gde se odmah rešavaju neke manje blokade.Ukoliko su te blokade na nekom dubljem nivou, tada je potrebno zakazati poseban tretman Isceljivanja.

Više o Ceci i njenom radu, pročitajte OVDE

Ceca Marjanović o sebi:

Rođena sam sa darom sa razlogom. Da vam pomognem da zajedno širimo ljubav, da se poštujemo i da dajemo koliko možemo. Data sam vam sa razlogom. Da obasjam onaj put koji je najbolji za vas.
Sadašnjost je rezultat odluka donetih u prošlosti. Budućnost je rezultat odluka koje donosite SADA. Želite najbolju moguću budućnost? Hajde da otkrijemo koji koraci SADA mogu da dovedu do onoga što vas čeka SUTRA. Kažite mi kako se osećate. Kako želite da se osećate. I kako se osećate kad spoznate vaše Vremenske linije. Rekla sam vam ko sam ja. Da li znate KO STE VI?
Hajde da otkrijemo zajedno. 💞🌞

 

Zakažite vaš ONLINE termin, pozivom na broj 069 3007321, Olivera

Cena je 6000 dinara. Uplatu možete izvršiti na tekući račun koji će vam biti poslat (u dinarskoj protivvrednosti) ako ste iz Srbije, ili Western Unionom – 55 eura, ako ste iz okruženja.

 

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.