Individualni tretman : Čitanje vremenskih linija +Aktivacija vremena

Zašto Čitanje i Aktivacija kao jedan tretman?

Kroz mnogobrojna iskustva u dosadašnjem radu sa klijentima, došla sam do zaključka da je ponekad uz čitanje vremenskih linija, klijentu potreban dodatni  tretman kojim rešavamo određene blokade. Neke blokade se rešavaju Isceljivanjem vremenskih linija, ali neke se vrlo uspešno mogu otkloniti tretmanom Aktivacije vremena.

Šta ćemo raditi na Aktivaciji vremena?

Kroz individualni tretman Aktivacije vremena saznaćete zašto vam je vreme stalo, zašto se prošlost ponavlja i kakav je ugovor vaša dusa sklopila. Putovaćemo u odaju povrede, u odaju ugovora duše i u odaju milosti.

Da biste popravili svoju prošlost morate prvo da uđete u Odaju povrede i otkrijete priču o svom prvobitnom povređivanju – kada se desilo, ko su počinioci, kako se dogodilo i kako ta priča nastavlja da živi u vama.

U Odaji ugovora duše, ugovori mogu da budu u obliku obećanja koja dajemo sebi (Od danas sam odlučila da ne verujem više u ljubav kako me ne bi povređivali)…. Ova obećanja nas primoravaju da ponavljamo iznova povrede koje smo otkrili u Odaji povreda. Jedan ugovor duše može da izrodi puno ograničavajućih uverenja. Loši ugovori koče naš razvoj. Pre ili kasnije naša svest će izbiti na površinu.

U Odaju milosti vraćate izgubljeni deo duše i unosite njegovu energiju u svoj sistem čakri tako da on može da pošalje nove informacije u mozak.

Šta ćemo dobiti ovim zajedničkim konsultacijama?

Vreme zaista teče u više smerova – budućnost može da ide unazad u prošlost i priziva nas sebi isto kao što nas prošlost gura napred.

Čitanjem i aktivacijom vremena kroz jedan tretman promenićemo tok sudbine i učinićemo da naše vreme bude neograničeno.

Za koga je ovaj tretman?

Ovo je za sve vas koji ste spremni za junačko putovanje, za sve vas koji želite svesno da kreirate svoju stvarnost.

Način prijave i cena

Cena za: Čitanje vremenskih linija + Aktivacija vremena iznosi 10.000  (za zemlje iz okruženja, cena je 85 eura)

Prijave na telefon 0693007321, Olivera Adamov

 

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.