Dragi moji,

Kroz višegodišnji, individualni rad sa ljudima, zaključila sam da vam je često potrebna podrška i vetar u leđa kada prolazite kroz neke životne faze.

Možda pokrećete svoj biznis, menjate posao, menjate mesto boravka u inostranstvo…

Budući da ovakve životne odluke donose mnogo nesigurnosti, anskioznosti i brige, želim da vam ponudim takvu vrstu podrške koja može da vam vrati smirenost i veru da preduzimate prave korake.

Zato vam nudim tri vrste učešća u programima, prilagođen vašim potrebama. 

PROGRAM 1 – ZELENI PAKET

Namenjen je klijentima koji su uradili Čitanje Vremenskih linija i koji žele stalnu podršku.

Ovo je za one osobe koji sami puno mogu da razreše, ali im je potreban zalet za podršku, da im se potvrdi da će neka ideja ili projekat biti isplativa, da provere neke male stvari oko onih na kojima rade.  

Mesečno članstvo 5000 dinara 

(za zemlje iz okruženja, cena je 45 eura)

Uključuje:  2 pitanja sedmično preko emaila ili vibera 

PROGRAM 2 – ZLATNI PAKET

Namenjen svima koji prolaze kroz značajnu životnu fazu ili rade na velikim pomeranjima koja traže dublju podršku.

Pod ovim mislimo na ljude koji pokreću svoj biznis, menjaju posao, spremaju se da kupe-prodaju stan, menjaju mesto boravka u inostranstvo, žele da ostvare životni san, itd. Budući da ova životna faza donosi mnogo nesigurnosti, anskioznosti i brige, nudimo takvu vrstu  podrške koja može da se vrati smirenost i veru da preduzimate prave korake.

Mesečno članstvo 11.500 dinara

(za zemlje iz okruženja, cena je 100 eura)

Uključuje: 1 individualnu konsultaciju Čitanja Vremenskih linija + 1 individualnu konsultaciju Isceljivanja vremenskih linija + 2 pitanja sedmično preko mejla ili vibera.

PROGRAM 3 – PLATINUM PAKET

Ovaj paket  je namenjen svima koji traže dublju podršku i pristup kroz koju god fazu da prolaze i žele da nauče kako sami da uspostave sklad sa svojom dubljom svešću (kroz radionice na temu aktivacije vremena i intuicije)

Nudimo takvu vrstu  podrške koja može da vrati smirenost i veru da preduzimate prave korake a ujedno vas učimo kako da prepoznate i verujete tananom glasu intuicije.

Mesečno članstvo 15.000 dinara

(za zemlje iz okruženja, cena je 130 eura)

Uključuje: 1 individualnu konsultaciju Čitanja vremenskih linija + 2 individualne konsultacije  Isceljivanje vremenskih linija + 2 pitanja sedmično.