Jedna sasvim drugačija promocija knjige – Duše su rekle Da – Novi Sad, 8.09.2022. Bograd 15.09.2022.

🤍♾️🤍Pozivamo vas, 08.09.2022. sa početkom u 19h, SPENS, Novi Sad,  i 15.09. 2022 sa početkom u 19h u Beogradu, na promociju autobiografskog, ljubavnog, interaktivnog romana Duše su rekle „Da“ koja je mnogo više od promocije knjige, rekli bismo da je to putovanje kroz najdublje emocije i osveštavanje najdublje ljubavi u vama.

🌟Ono što je sigurno, nećete ostati ravnodušni kako na samu specifičnu formu kojom je knjiga pisana tako da vas podstiče da preispitate sami sebe, tako ni na potpunu, iskonsku iskrenost sadržaja u kome autorka romana piše o svojim osećanjima sa kojima se suočava, bilo da je reč o mladalačkoj ljubavi, braku, porođaju, razvodu …

🤍🗝️Sa promocije romana Duše su rekle „da“ izaći ćete potpuno novih pogleda na život, ljubav, sebe i ljude oko vas.

🌟Očekuje vas bogatstvo najdubljih emocija koje će se pokrenuti u vama kroz putovanje koje vam otkriva goruću ljubav o kojoj piše Vesna Petković u svom autobiografskom romanu.
Suočavajući se sa modelima ponašanja koji nas sputavaju da živimo pravu ljubav, utonućemo zajedno u duboka sećanja u kojima su ukorenjeni svi naši strahovi i kočnice koji nas čine krhkim i nezrelim da prigrlimo izvornu ljubav koju svako od nas ima.

🤍♾️🤍Saznajte šta je to blizanačka duša, kako doći i ostati uz nju.

📚Kroz promociju knjige Duše su rekle „Da“ i kroz najdublje emocije koje će se pokrenuti u vama u ovoj interaktivnoj promociji, kakav je i sam roman Vesne Petković, vodiće vas:
* Svetlana Goga Kostić – motivacioni trener
* Dijana Čavić – REGRESOTERAPEUT
* Višnja Obradović – dramska umetnica SNP
* Milica Svirac- violončelo SNP
* Vesna Petković – autorka knjige, regresoterapeut i glavni lik u knjizi
* gosti iznenadjenja

🎁Najsrećnije goste promocije autobiografskog romana Vesne Petković, očekuju pokloni iznenađenja.
‼️Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da nam potvrdite vaše prisustvo na Prociji romana Duše su rekle „Da“ slanjem poruke na 064 3464212, Vesna

„Hajde da živimo istinu, hajde da živimo ljubav bez straha od osude drugih za ono što mi zaista jesmo.“ Vesna Petković

Više o Vesni Petković pronaći ćete na njenom fejsbuk profilu

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.