Grupni online program

Svi mi već imamo odgovore za kojima neprestano tragamo, ali problem je u tome što ne uspevamo i ne znamo da ih prepoznamo. Naša svakodnevna svest nije uspostavila sklad sa većom dubljom svešću koja je zapravo izvor naše intuicije. 

Prvi korak u pronalaženju intuicije je strujanje (ježenje kože, osećaj toplote, žmarci po telu, titranje u stomaku…). Strujanje nas povezuje sa izvorom svih naših odgovora. Naše vreme se tako aktivira i tako putujemo kroz vremenske linije. 

Kada vreme aktiviramo kroz intuitivni tok, onda vreme ne teče ni sporo ni brzo. Doživećete osećaj bezvremenog vremena i bezprostronog prostora. Želim da vas upoznam sa Misterijom vremena.

Šta vreme čini sa nama i sta mi činimo od njega? Kako doživljavamo vreme?  Zašto postoji vreme dosade, vreme početka i vreme brige? Kako donosimo intuitivne odluke u datom trenutku, da li svesno i nesvesno? Na koji način dobijamo intuitivne odgovore? Kako da aktiviramo vreme naše želje i cilja? Zašto je vremenska spirala postala vremenska svest?

Program se sastoji od 5 susreta gde ćete naučiti da čujete svoju intuiciju, otklonićemo negativna uverenja koja vas drže zarobljenima u jednom mestu…

1. Putovaćete kontinuumom vremena i prostora. Naučićete da se opustite i pristupite intuiciji.

Objašnjenje:

Svakodnevno nam se pojavljuju pitanja. Na primer – ostavio vas je partner i vi se pitate da li ćete ikada pronaći odgovarajućeg partnera?
Dobili ste otkaz i pitate se da li ćete naći drugi posao?
Ovakva pitanja su za nas veliki problem jer ne nalazimo odgovor, rešenje u trenutku.
Naravno da se u tom trenutku preterano opterećujemo tim problemom. Nemamo logično rešenje, potpuno smo uznemireni, besni i umorni.
Često je naša leva strana mozga kritična i logična.
Vežba koju ćemo raditi može da vam pomogne da levoj strani mozga dopustite da se opusti i smiri kako bi desna strana mozga postala aktivna.
A onda ćete naučiti da pokrenete intuiciju i dobijete odgovore na pitanja.

 

2. Naučićete da razlikujete intuiciju od drugih glasova kroz određene vežbe.

3. Aktiviraćemo energetske centre (čakre), naučićete da slušate govor tela – moćnog glasnika.

4. Istražićemo vremenske linije i otkrićemo toksične obrasce koji su vas držali zarobljenim. Ući ćemo u emotivne izazove sadašnje vremenske linije i aktivirati vreme kroz unutrašnji osećaj.

5. Iscelićemo ograničavajuća uverenja kroz četiri osnovne linije ljubav, moć, novac i zdravlje. One su u samom središtu vašeg vremena. Vodićemo se navigacijom intuicije.

Cena programa je 199 eura u dinarskoj protivvrednosti. Susreti će biti preko Zoom aplikacije četvrtkom u 19h.

Prvi susret – 14.oktobar 2021.

Drugi susret – 21.oktobar 2021.

Treći susret – 28.oktobar 2021.

Četvrti susret – 4. novembar 2021.

Peti susret – 11.novembar 2021.

Bilo bi dobro kada biste svi mogli da prisustvujete u datom terminu, ali ukoliko ne možete, snimak svake radionice će biti u zatvorenoj Fb grupi gde ćete moći da ih pogledate i u drugim terminima. Nije moguće slati snimke putem mejla.

Pored podrške u fb grupi tokom programa, nakon završetka programa, imaćete mogućnost jedne individualne konsultacije sa mnom gde ću vam razrešiti sva pitanja na koja ste naišli tokom uvežbavanja procesa.

Važna napomena za sve koji žele da se uključe u program. Ovaj program nije za one osobe koje misle da je dovoljno samo da budu prisutne na vežbama ali ne i da vežbaju svaki dan. Ova znanja su kao i sva druga. Potrebna je vežba da bi naučeno postalo usvojeno.