ČITANJE VREMENSKIH LINIJA

Nejasni su vam događaji iz prošlosti?
Zanima vas šta se to baš sada dešava u glavama i srcima drugih, ili koje puteve da odaberete za sebe?
Ili biste da zavirite u budućnost i vidite kako izgledaju Vaše Vremenske Linije?
Želite da saznate šta je to čega trebate da se oslobodite iz prošlosti ili sadašnjosti da biste krenuli napred?
Šta će se desiti ako donesete određenu odluku, a šta će u vaš život ući ako odlučite nešto sasvim drugačije?
Šta vam govore vaši snovi?
Zbog čega imate strahove od događaja ili situacija i kako da ih se oslobodite?
Zašto vas neka mesta privlače?
 
Vremenske linije mogu da vam daju odgovore koji su vam nedokučivi.
Uz Vremenske Linije usmerite život u pravcu koji je za vas najbolji.
  

Vremenske Linije Vam pokazuju kako da rešite pojedine nedoumice kako biste odabrali za sebe najsvetliju verziju budućnosti.
– Da li smatrate da ste dovoljno čekali da dobijete željeni posao
– Možda je neki drugi posao još bolja mogućnost za vas
– Čekate da vas osoba u koju ste zaljubljeni konačno primeti, a ne vidite nikoga drugog, ko bi, po svemu, mogao više da vas usreći
– Ostajete u nesrećnim vezama samo zbog toga što se plašite da ostanete sami, a niste ni svesni da je neko drugi otvoren za vas.

Na individualnim konsultacijama dobijate jasne uvide u budućnost shodno vašim koracima danas. Želite li da vam neko jasno kaže šta vas čeka ukoliko promenite posao, partnera, zauzmete se za sebe, preselite se..?

Cilj čitanja Vremenskih Linija nije pogled u buducnost na opštem nivou, već rešavanje zavrzlama i izazova koji Vam izmiču i koje ne možete rešiti.

Kada postavite konkretno pitanje tako možemo da se fokusiramo na ono što Vas koči kako biste krenuli dalje. Sudbina postoji ali Vaš put je zbir svih odluka koje usput donesete.

ISCELJIVANJE VREMENSKIH LINIJA

Od sada vam je dostupna i moćna terapeutska tehnika isceljivanja vremenskih linija (Timeline Healing) po metodi Sala Rakelija. Podseća na meditaciju u kojoj se vraćate kroz vreme i isceljujete vaše prošlo Ja. Ona kombinuje elemente regresije (vraćanje u prošle živote) sa tehnikom vraćanja duševnih fragmenata i preramljivanjem.

Isceljivanje vremenskih linija se dešava na šest različitih nivoa: fizičkom, emocionalnom, mentalnom, astralnom, eteričnom i uzročnom. Svako oboljenje ili emocionalna trauma dešava se na nekom od ovih šest nivoa, te se zbog toga svakom nivou pristupa sa posebnom pažnjom.

Osim isceljivanja ovu tehniku možemo koristiti i za kreiranje sadašnjosti i za povezivanje sa svojim budućim Ja na željenoj vremenskoj liniji koje se već ostvarilo na način kako to priželjkujemo. Od vašeg budućeg Ja možete dobiti važne smernice za ostvarivanje najbolje verzije vaše budućnosti.

AKTIVACIJA VREMENA

Kroz individualni tretman Aktivacije vremena saznaćete zašto vam je vreme stalo, zašto se prošlost ponavlja i kakav je ugovor vaša duša sklopila. Putovaćemo u odaju povrede, u odaju ugovora duše i u odaju milosti.

Da biste popravili svoju prošlost morate prvo da uđete u Odaju povrede i otkrijete priču o svom prvobitnom povređivanju – kada se desilo, ko su počinioci, kako se dogodilo i kako ta priča nastavlja da živi u vama.

U Odaji ugovora duše, ugovori mogu da budu u obliku obećanja koja dajemo sebi (Od danas sam odlučila da ne verujem više u ljubav kako me ne bi povređivali)…. Ova obećanja nas primoravaju da ponavljamo iznova povrede koje smo otkrili u Odaji povreda. Jedan ugovor duše može da izrodi puno ograničavajućih uverenja. Loši ugovori koče naš razvoj. Pre ili kasnije naša svest će izbiti na površinu.

U Odaju milosti vraćate izgubljeni deo duše i unosite njegovu energiju u svoj sistem čakri tako da on može da pošalje nove informacije u mozak.

BRAINSPOTTING

CECA O BRAINSPOTTING TERAPIJI IZ NJENOG ISKUSTVA:

Ono što se meni dopalo kod brainspottinga je to što klijent sam sebe vodi svesno, dok terapeut pruža sigurnost. Kao klijent možete otkriti istine za koje možda niste svesni da ih imate u sebi. U radu, terapeut obraća pažnju na refleksne odgovore jer oni otkrivaju u kojoj poziciji se oko zaustavlja jer se nešto dešava. Proces postaje dublji i moćniji..
Za vreme aktivacije, ljudi pokazuju fizičke simptome (npr. tresu se). Brainspotting pokazuje koji delovi tela i koji delovi mozga su aktivirani.
Terapeut i klijent su povezani, neverbalno usaglašeni.

Moj primer:
Prošle godine sam doživela saobraćajni udes na putu od Niša do Leskovca. Noćima nisam mogla da spavam, a od same pomisli da treba da uđem opet u isti autobus, glava me je bolela. Za mene je to bila velika trauma.
Kroz samo jedan tretman oslobodila sam se straha, nestala je panika, glava me nije bolela. Ušla sam u isti autobus posle 10 dana i još uvek putujem istom relacijom. Jačina aktivirane traume sa 10 je pala na 0.

ISKORISTITE PROMO CENU ZA RAD UŽIVO U NOVOM SADU I BEOGRADU!

Možete zakazati svoj termin za kombinaciju Čitanja Vremenskih linija + Brainspotting po promotivnoj ceni od 6000 dinara.

Način zakazivanja i cena

☎️ Zakažite vaš termin za konsultacije i odvažite se na promenu života nabolje. 

069 3007321, Olivera


Individualni rad sa Svetlanom Marjanović podrazumeva ČITANJE Vremenskih linija ili ISCELJIVANJE Vremenskih linija ili tretman Aktivacije vremena ili Brainspotting tretman. Čitanje VL može da se kombinuje sa Isceljivanjem ili sa Aktivacijom ili sa Brainspottingom. Ukoliko ste nekad već radili Čitanje VL sa Cecom, možete raditi pojedinačno Isceljivanje ili Aktivaciju.

Cena svakog pojedinačnog rada je 6000 dinara.

Ukoliko se odlučite za kombinaciju Čitanje + Isceljivanje ili Čitanje + Aktivacija vremena, ili za Čitanje + Brainspotting, cena za kombinaciju iznosi 10.000 dinara

Konsultacija traje 45 minuta ako izaberete jedan termin ili 70-80 minuta ako zakažete kombinaciju.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.