šta sve obuhvataju Individualne konsultacije sa cecom marjanović:

Čitanje vremenskih linija je prvi korak koji treba da napravite u individualnom radu sa Svetlanom Cecom Marjanović. Na taj način se ona upoznaje sa vama, može da „vidi“ da li određene izazove koje imate, imate iz ovog života ili ste ga „doneli“ iz nekog prethodnog

Čitanje vremenskih linija je zapravo pogled u vašu budućnost i tumačenje vaših vremenskih linija na osnovu vaših konkretnih pitanja. Ceca ima prirodnu sposobnost da „vidi“ vaše vremenske linije i da Vam kaže koji su izbori najbolji za vas i plan vaše duše. Vi postavljate konkretna pitanja u vezi posla, zdravlja, partnera, braka, dece… i dobijate konkretne odgovore. Takođe, dobijate i jasne smernice, šta biste mogli da uradite ili kako da promenite neke obrasce ponašanja. Jer, svi mi imamo slobodnu volju, i mi možemo puno toga da uradimo za sebe da bismo živeli život kakav možemo i želimo.

Takođe, može da vam kaže kako da rešite određene situacije koje vam se konstantno ponavljaju (Primer 1: Nalaženje istog tipa partnera, u početku sve bude lepo i idilično, a onda ustanovite da je kockar, ili da ima neku vrlo nezgodnu drugu manu, i na kraju se raziđete, ili vas posle određenog vremena, jednostavno ostavi.., Primer2: Nadjete lep posao, ali posle određenog vremena dobijete otkaz ili se nešto dogodi da izgubite taj posao…).

Kroz Čitanje vremenskih linija, možete saznati sve što se tiče lično vas, a takođe možete da postavljate pitanja i za druge osobe. Razgovor sa Cecom teče vrlo jednostavno i nije vam potrebna posebna priprema za.

Ceci su potrebne slike na kojima se vide oči osoba za koje pitate, ne moraju biti pojedinačne, mogu biti grupne, dovoljno je da osoba gleda u kameru i da nema zatamnjene naočare. I trebaju joj konkretna pitanja. (Primer: Konkretno pitanje je: Da li da prihvatim posao koji mi se nudi? Nije konkretno pitanje: Šta će mi se dešavati u budućnosti na poslovnom planu?)

Ono što je isto važno da se napomene, Ceca Marjanović radi i tehnike Isceljivanja vremenskih linija, Aktivacije vremena i Brainspotting koje vam mogu pomoći da rešite neke obrasce ponašanja koje ste doneli iz prošlosti ovog ili nekog prethodnog života.

Vrlo često iz prošlosti naših života, donosimo i neke blokade koje nam smetaju da razvijemo svoj puni potencijal u sadašnjosti a tako i u budućnosti. Isceljivanjem vremenskih linija, Ceca vas vraća u tu prošlost, bilo da je to u ovom životu ili nekom prethodnom, vaša podsvest zna gde treba da Vas odvede. Tu nastalu blokadu, tamo isceljujete gde je i nastala i ona prestaje da utiče na vaš sadašnji život. Ovo nije trenutan proces, i potrebno je određeno vreme, da ono što se isceljuje na energetskom nivou, bude vidljivo i na fizičkom nivou.

I da rezimiramo: Čitanjem dobijate odgovore o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, a ukoliko želite da razrešite ono što se konstantno ponavlja kao obrazac ponašanja, Ceca kroz Isceljivanje, Aktivaciju ili Brainspotting (najbolje je da njoj prepustite koja tehnika je najbolja za vaš slučaj) pomaže vam da se iscele ti neprijatni ponavljajući obrasci.

Ukoliko ste ranije radili Čitanje, možete pojedinačno raditi samo tehnike isceljivanja. Cena svakog pojedinačnog rada je 6000 dinara (za uplate iz inostranstva, cena je 55 eura)

Ukoliko se odlučite za kombinaciju
Čitanje + Isceljivanje
ili Čitanje + Aktivacija vremena,
ili Čitanje + Brainspotting
cena za kombinaciju iznosi 10.000 dinara (za uplate iz inostranstva, cena je 90 eura)

Konsultacija traje 45 minuta ako izaberete jedan termin ili 70-80 minuta ako zakažete kombinaciju.

Zakazivanje se vrši na telefon 069 3007321, Olivera

***********************************************

Tretman Isceljivanja VL podrazumeva vođene meditacije kojima se vraćate u neku situaciju koju treba isceliti da bi vam se razrešile situacije u sadašnjosti.
Kroz individualni tretman Aktivacije vremena saznaćete zašto vam je vreme stalo, zašto se prošlost ponavlja i kakav je ugovor vaša duša sklopila. Kroz Aktivaciju vremena možete biti svesni kreator svoje sadašnjosti i budućnosti.
Kroz BRAINSPOTTING terapiju, u vašoj vremenskoj liniji se otvaraju novi svesni uvidi i nove mogućnosti koje niste iskoristili već potisnuli.

Posetite moje društvene mreže:
Facebook stranica

Instagram profil

U nastavku pročitajte detaljnije o svakom tretmanu

1.Čitanje Vremenskih linija

Na individualnim konsultacijama dobijate jasne uvide u budućnost shodno vašim koracima danas. Želite li da vam neko jasno kaže šta vas čeka ukoliko promenite posao, partnera, zauzmete se za sebe, preselite se..?

Cilj čitanja Vremenskih Linija nije pogled u budućnost na opštem nivou, već rešavanje zavrzlama i izazova koji Vam izmiču i koje ne možete rešiti.

Kada postavite konkretno pitanje tako možemo da se fokusiramo na ono što Vas koči kako biste krenuli dalje. Sudbina postoji ali Vaš put je zbir svih odluka koje usput donesete.

2.Isceljivanje Vremenskih linija

Isceljivanje Vremenskih linija podseća na meditaciju u kojoj se vraćate kroz vreme i isceljujete vaše prošlo Ja. Ona kombinuje elemente regresije (vraćanje u prošle živote) sa tehnikom vraćanja duševnih fragmenata i preramljivanjem.

Isceljivanje vremenskih linija se dešava na šest različitih nivoa: fizičkom, emocionalnom, mentalnom, astralnom, eteričnom i uzročnom. Svako oboljenje ili emocionalna trauma dešava se na nekom od ovih šest nivoa, te se zbog toga svakom nivou pristupa sa posebnom pažnjom.

Osim isceljivanja ovu tehniku možemo koristiti i za kreiranje sadašnjosti i za povezivanje sa svojim budućim Ja na željenoj vremenskoj liniji koje se već ostvarilo na način kako to priželjkujemo. Od vašeg budućeg Ja možete dobiti važne smernice za ostvarivanje najbolje verzije vaše budućnosti.

3.Aktivacija vremena

Kroz individualni tretman Aktivacije vremena saznaćete zašto vam je vreme stalo, zašto se prošlost ponavlja i kakav je ugovor vaša duša sklopila. Putovaćemo u odaju povrede, u odaju ugovora duše i u odaju milosti.

Da biste popravili svoju prošlost morate prvo da uđete u Odaju povrede i otkrijete priču o svom prvobitnom povređivanju – kada se desilo, ko su počinioci, kako se dogodilo i kako ta priča nastavlja da živi u vama.

U Odaji ugovora duše, ugovori mogu da budu u obliku obećanja koja dajemo sebi (Od danas sam odlučila da ne verujem više u ljubav kako me ne bi povređivali)…. Ova obećanja nas primoravaju da ponavljamo iznova povrede koje smo otkrili u Odaji povreda. Jedan ugovor duše može da izrodi puno ograničavajućih uverenja. Loši ugovori koče naš razvoj. Pre ili kasnije naša svest će izbiti na površinu.

U Odaju milosti vraćate izgubljeni deo duše i unosite njegovu energiju u svoj sistem čakri tako da on može da pošalje nove informacije u mozak.

4.Brainspotting

ŠTA JE BRAINSPOTTING?
Brainspotting je vrsta terapije koja koristi tačke u vidnom polju osobe kako bi im pomogla da procesuiraju traumu. Pristupa traumi zarobljenoj u delu mozga odgovornom za kretanje, svest, emocije i učenje.
Brainspotting radi na teoriji da se osećanja od traume mogu zaglaviti u telu, što dovodi do fizičkih i mentalnih oboljenja.

KAKO IZGLEDA SEANSA BRAINSPOTTINGA?
Počećete sa opuštajućim disanjem.
Identifikovaćete mesto u svom telu gde osećate najveću nevolju i rangiraćete ga na skali od 1 do 10.
Uz pomoć terapeuta, pronaći ćete svoju „tačku na mozgu“, tačku gde se vaše oči prirodno fokusiraju na to kada je fizička nelagodnost najjača.

KAKO JE BRAINSPOTTING POMOGAO MENI?
Kroz brainspoting sam puno radila na sebi, oslobodila sam se velikog straha, probudila ljubav prema sebi, povezala telo i glavu u jedno i dobila jasne uvide da proces radi i posle seanse samo na drugačiji način.

KAKO BRAINSPOTTING MOŽE POMOĆI VAMA?
Iako je Brainspotting terapija prvenstveno fokusirana na otkrivanje i ublažavanje traume, ona može pomoći mnogim različitim vrstama problema kao što su: anksioznost, bolesti zavisnosti, hronični bol, depresija…
Drugi benefiti brainspottinga, izmedju ostalog su: smanjenje bolova, sećanja postaju manje bolna, bolji san, više energije…
Takođe, kroz ovu terapiju, u vašoj vremenskoj liniji se otvaraju novi svesni uvidi i nove mogućnosti koje niste iskoristili već potisnuli.

Način zakazivanja i cena

Zakažite -
069 3007321,Olivera

☎️ Zakažite vaš termin za konsultacije i odvažite se na promenu života na bolje.  Pozovite ili pošaljite poruku na 069 3007321, Olivera


Čitanje VL može da se kombinuje sa Isceljivanjem ili sa Aktivacijom ili sa Brainspottingom. 

Cene: 

  1. Čitanje VL – 6000 din
  2. Isceljivanje VL – 6000 din
  3. Aktivacija vremena – 6000 din
  4. Brainspotting – 6000 din 

(za zemlje iz okruženja 6.000 dinara  = 55 eura, 10.000 dinara  = 90 eura)

 Ukoliko se odlučite za kombinaciju, cene su sledeće:
  1. Čitanje + Isceljivanje – 10.000 din
  2. Čitanje + Aktivacija vremena – 10.000 din
  3. Čitanje + Brainspotting – 10.000 din

Konsultacija traje 45 minuta ako izaberete jedan termin ili 70-80 minuta ako zakažete kombinaciju. 

Zakažite -
069 3007321,Olivera

Ko je Svetlana Ceca Marjanović

Svetlana Marjanović dolazi iz Niša. Po zvaničnom obrazovanju je profesor istorije. Supruga je i majka jednog dečaka.Ima sposobnost da vidi i čita Vremenske linije prošlosti, sadašnjosti i svih mogućih puteva koji vam se u budućnosti otvaraju.

Danas iza nje stoji nekoliko stotina zadovoljnih klijenata koji su dobili odgovore na svoja pitanja i iskoristili ih na najbolji mogući način.

Pored svog prirodnog dara, praktičar je i vrlo moćne tehnike Isceljivanja Vremenskih linija po Sal Rachelijevom učenju.


Ove tehnike isceljivanja Vremenskih linija vrlo uspešno 💯 kombinuje sa svojim prirodnim darom. Na taj način pomaže klijentima da se oslobode blokada i da žive život ispunjen svrhom.

Cecina priča

Često me pitaju kako vidiš našu liniju, kako izgleda, da li je svi imamo? Kad sam imala 6 god igrala sam se sa konopcem za preskakanje. Svaki skok desnom ili levom nogom ulazila u različit prostor mesta. Trava nije bila trava, beton nije bio beton, kuća nije bila na tom prostoru a svaki sledeći korak je bio drugačiji prostor.

Tako sam se uvek igrala – preskakala sam iz jednog vremena u drugo. Dobijala sam informacije, čula glasove, a da nisam bila svesna da ostali to ne mogu. Čula sam misli ljudi koji su bili udaljeni od mene. Meni je to bilo normalno. Drugima nije. Jos uvek čujem majku: ,,Prestani Ceco da radiš to, ne fantaziraj. Ti si dete, naše dete”. Ostala bih uprtog pogleda ka gore. Odgovarala sam joj: ,,Majko, vidi kako se spušta! Mogla bih prstom da ti nacrtam od čega si.” Stalno me je kritikovala i skrivala, a u dubini duše je patila. Na nju se nikada nisam ljutila.

Moj svet je bio i ostao takav. Ja za drugačiji svet ne znam. Znam da sam se pripremala za to od rođenja.

Kako izgleda linija? To je nit u inteligentnom prostoru i ona se kreće, puzi. Vidim je kako izlazi iz tela a kad stane, iznad tela, vidim hiljadu vekova vaše duše. Vreme koje se nastavlja i ubrzava. Svaka nit ima nastavak, svoju boju. Tu gde je prekid tu su vaše blokade, emocije traume i one imaju čudan miris, a ja ih čujem i vidim. Tako i prenesem, kako biste znali gde se prekida protok vaše energije.

Zakažite -
069 3007321,Olivera

Utisci klijenata

Zakažite -
069 3007321,Olivera
Zakažite -
069 3007321,Olivera