Irina Vladimirovna – O Sitinovoj metodi kodiranja reči, o Eriksonovoj hipnozi, o osnovama NLP-a

Irina Vladimirovna, psiholog iz Moskve,
održaće besplatno predavanje o metodi kodiranja reči ruskog akademika Georgija Sitina.
Takodje,objasniće i šta je Eriksonova hipnoza i napraviće uvod u Savremene metode NLP-a.
Predavanje se održava u Novom Sadu,
( prilikom prijave 069 3007321 Olivera, dobijate ostale potrebne informacije )
subota, 04. februar 2017. u 18h.
Nakon predavanja, zainteresovani će moći ostati i na radionici, na kojoj ćete čuti Sitinove tekstove. Specifičnost ovih tekstova u odnosu na one koje možete naći u knjigama je u tome što ih Irina prevodi tako da je zadržana pravilna struktura originalne Sitinove rečenice.
Kao uvod, radiće se meditacija za čišćenje celog organizma od negativnih blokada. Nakon toga Irina će čitati tekst koji je posebno napravljen za ozdravljenje i podmladjivanje celog organizma.
Metoda Akademika Georgija Sitina je poznata po tome što redovnim čitanjem njegovih tekstova, menjaju se naša podsvesna uverenja, prave se nova i poboljšavaju se sposobnosti organizma za ozdravljenje i menjanje bilo kojih loših navika.
Cena radionice je 1000 ( hiljadu ) dinara. U tu cenu su uračunati Brošura o Sitinovoj metodi i CD sa tekstovima G. Sitina ( zdravo srce, pritisak, nervni sistem i zdrav san )
Irina takodje ima dugogodišnje iskustvo u korišćenju Eriksonove hipnoze,
a od skoro je i Praktičar NLP metode.
1.KODIRANJE REČI PO AKADEMIKU G.SITINU
Redovnim čitanjem, menjaju se naša podsvesna uverenja, poboljšava se zdravlje celog organizma i menjaju se loše navike.
2.UPOZNAVANJE SA ERIKSONOVOM HIPNOZOM
Eriksonova hipnoza je metoda terapije koja se zasniva na indirektnom pristupu i osoba sa kojom se radi, sama odlučuje koliko će duboko ući u trans.
Koristi se za poboljšanje ili smanjivanje odredjenih navika u našoj podsvesti.Daje brz rezultat. Za 3-5 seansipostižu se veoma dobri rezultati.
3. SAVREMENE METODE I TEHNIKE NLP-a
NLP je metodologija koju Irina koristi za rad na ostvarivanju ličnih ciljeva i za pokretanje lične promene. Irina iz NLP-a koristi tehnike i strategije za kreiranje srećnog i uspešnog života u svi oblastima.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.