Gordana Ninkov - astronumerolog

Po profesiji sam profesor srpskog jezika i književnosti. Nekoliko godina sam radila u struci, a onda me je život odveo u svet medija i marketinga. Radila sam kao radijski i tv voditelj na privatnim televizijama u Novom Sadu i bila vlasnik merketinške agenicije devet godina. Posao je išao nekim svojim tokom, ali ja sam uz to sve vreme bavila i onim što volim od rane mladosti, a to je astrologija i numerologija.

Kurs numerologije sam završila davne 1996. kod Zorice Cvetković, po meni našeg najboljeg numerologa.Od tada sve do danas pratim brojeve i njihovu simboliku u radu sa klijentima i tako prenosim znanje ove divne nauke. Pošto sam se uverila koliko je numerologija precizna i moćna, prenosila sam to znanje putem kursa u nekoliko navrata.

Pored zapadne astrologije, koju koristim u radu sa klijentima, u konsultacijama je kombinujem sa tradicionalnom astrogijom jer sam certifikovani horarni astrolog. Svaki susret sa klijentima me raduje jer iskreno volim ljude i najveće mi je zadovoljstvo da mogu da im ukažem kako da prevaziđu neku problematičnu situaciju.

Svaki čovek poseduje potencijal da upravlja svojim životom i da ostvari ono što želi, ali ponekad se nađe u situaciji da se oseća nemoćno. Planete i brojevi jasno ukazuju ne samo gde je problem već i kako ga prevazići, i moji klijenti često kažu da nisu dobili samo konstultacije već i psihoterapiju.

Radeći sa klijentima iznova se oduševljavam koliko planete i brojevi tačno mogu opisati razne životne situacije, osobe, odnose….tako da se, ne retko, i oni veoma skeptični iskreno iznenade.

Planete i brojevi su deo prirode kao i mi, i oni su jedan od načina da se uskladimo sa prirodnim tokovima kako bismo lakše i jednostavnije ostvarili našu životnu svrhu i živeli sa više radosti, ljubavi i mira.

Pročitajte tekst na linku OVDE.

 

Astrološko - numerološke konsultacije

U toku razgovora sa klijentima prvo se obrade osnovni elementi natalnog horoskopa da bi se utvrdilo koje su predispozicije, ali i otežanja sa kojima se klijent susreće u životu.

Zatim se obradi progresivna karta koja pokazuje sadašnju situaciju, šta je do sada urađeno i šta dalje sledi (emotivna situacija, posao, novac, zdravlje….) Kroz solarnu kartu se vidi šta je akcenat u tekućoj godini i na šta treba obratiti pažnju. Klijent može da postavi jedno konkretno pitanje koje se obrađuje kroz horarnu kartu i dobija se direktan odgovor.

Uz to klijent dobija i numerološko tumačenje svojih brojeva, kao i osoba koje ga zanimaju (emotivni partner, deca, članovi porodice…..).

Pročitajte tekst na linku OVDE

Konsultacije traju 60 minuta. Cena konsultacije je 3000 dinara.

Pozovite 069 1619638, Gordana

KURS NUMEROLOGIJE

Kurs obuhvata 20 časova koji su podeljeni u dva dela:

Numerologija 1 (12 časova)
– Izračunavanje bioritamskog, generacijskog i ličnog broja sa tumačenjem
– Upoznavanje sa karakteristikama brojeva od 1- 9,
– Prognoze za godinu, mesec I dan
– Analiza brojeva polaznika kursa.

Cena prvog dela je 100 eura u dinarskoj protivvrednosti.


Numerologija 2 (8 časova)
– Numerološka sinastrija ( upoređivnje brojeva za dve ili više osoba: emotivni sklad, poslovni odnosi, finansije, prijateljstvo, zajednička budućnost, problemi i otežanja i kako ih prevazići )
– zdravstvena situacija za svaki broj,
– koje profesije su najpovoljnije za određen broj,
– odabiranje datuma za neki događa ( venčanje, otvaranje firme, putovanje, termin za neku zdravstvenu intervenicju )
– analiza datuma koji nam je bitan

Cena drugog dela je 60 eura u dinarskoj protivvrednosti.


Ekspertska numerologija
Konsultacije za polaznike koji su završili oba kursa i žele da se numerologijom bave profesionalno. Ove konsultacije su lične i dobiće pomoć oko načina kako da pronalaze klijente (tehnike) i kako da komuniciraju u određenim situacijama…

Cena konsultacije je 30 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.