Gordana Ninkov - astronumerolog

Po profesiji sam profesor srpskog jezika i književnosti. Nekoliko godina sam radila u struci, a onda me je život odveo u svet medija i marketinga. Radila sam kao radijski i tv voditelj na privatnim televizijama u Novom Sadu i bila vlasnik merketinške agenicije devet godina. Posao je išao nekim svojim tokom, ali ja sam uz to sve vreme bavila i onim što volim od rane mladosti, a to je astrologija i numerologija.

Kurs numerologije sam završila davne 1996. kod Zorice Cvetković, po meni našeg najboljeg numerologa.Od tada sve do danas pratim brojeve i njihovu simboliku u radu sa klijentima i tako prenosim znanje ove divne nauke. Pošto sam se uverila koliko je numerologija precizna i moćna, prenosila sam to znanje putem kursa u nekoliko navrata.

Pored zapadne astrologije, koju koristim u radu sa klijentima, u konsultacijama je kombinujem sa tradicionalnom astrogijom jer sam certifikovani horarni astrolog. Svaki susret sa klijentima me raduje jer iskreno volim ljude i najveće mi je zadovoljstvo da mogu da im ukažem kako da prevaziđu neku problematičnu situaciju.

Svaki čovek poseduje potencijal da upravlja svojim životom i da ostvari ono što želi, ali ponekad se nađe u situaciji da se oseća nemoćno. Planete i brojevi jasno ukazuju ne samo gde je problem već i kako ga prevazići, i moji klijenti često kažu da nisu dobili samo konstultacije već i psihoterapiju.

Radeći sa klijentima iznova se oduševljavam koliko planete i brojevi tačno mogu opisati razne životne situacije, osobe, odnose….tako da se, ne retko, i oni veoma skeptični iskreno iznenade.

Planete i brojevi su deo prirode kao i mi, i oni su jedan od načina da se uskladimo sa prirodnim tokovima kako bismo lakše i jednostavnije ostvarili našu životnu svrhu i živeli sa više radosti, ljubavi i mira.

Astrološko - numerološke konsultacije

U toku razgovora sa klijentima prvo se obrade osnovni elementi natalnog horoskopa da bi se utvrdilo koje su predispozicije, ali i otežanja sa kojima se klijent susreće u životu.

Zatim se obradi progresivna karta koja pokazuje sadašnju situaciju, šta je do sada urađeno i šta dalje sledi (emotivna situacija, posao, novac, zdravlje….) Kroz solarnu kartu se vidi šta je akcenat u tekućoj godini i na šta treba obratiti pažnju. Klijent može da postavi jedno konkretno pitanje koje se obrađuje kroz horarnu kartu i dobija se direktan odgovor.

Uz to klijent dobija i numerološko tumačenje svojih brojeva, kao i osoba koje ga zanimaju (emotivni partner, deca, članovi porodice…..).

Konsultacije traju 90 minuta i nije potrebno ranije dostaviti podatke već u toku same konsultacije. Cena konsultacije je 3000 dinara. 

Kurs numerologije

Kurs obuhvata 20 časova koji su podeljeni u dva dela:

Numerologija 1 (12 časova)
– Izračunavanje bioritamskog, generacijskog i ličnog broja sa tumačenjem
– Upoznavanje sa karakteristikama brojeva od 1- 9,
– Prognoze za godinu, mesec I dan
– Analiza brojeva polaznika kursa.

Cena prvog dela je 100 eura u dinarskoj protivvrednosti.


Numerologija 2 (8 časova)
– Numerološka sinastrija ( upoređivnje brojeva za dve ili više osoba: emotivni sklad, poslovni odnosi, finansije, prijateljstvo, zajednička budućnost, problemi i otežanja i kako ih prevazići )
– zdravstvena situacija za svaki broj,
– koje profesije su najpovoljnije za određen broj,
– odabiranje datuma za neki događa ( venčanje, otvaranje firme, putovanje, termin za neku zdravstvenu intervenicju )
– analiza datuma koji nam je bitan

Cena drugog dela je 60 eura u dinarskoj protivvrednosti.


Ekspertska numerologija
Konsultacije za polaznike koji su završili oba kursa i žele da se numerologijom bave profesionalno. Ove konsultacije su lične i dobiće pomoć oko načina kako da pronalaze klijente (tehnike) i kako da komuniciraju u određenim situacijama…

Cena konsultacije je 30 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.