Svetlana Marjanović – online radionica – Moć želje koja dolazi iz srca

Pozivam vas na online radionicu Moć želje 22.12. 2022. u 18h preko zoom aplikacije. Ovo je za sve vas koji želite da svesno stvarate iz Srca povezanog sa umom. Zamolila bih vas da pazljivo pročitate tekst ispod poziva i na trenutak osetite odgovor svoga tela.

 

Ako ti neko kaže da,
„U čvrstom mestu neumirućeg,
Našem telu, postoji lotos
A u tom lotosu malo mesto:
Što ono sadrži da neko
Ima toliko želje da ga otkrije?“

Ti bi trebao odgovoriti:
„Koliko god je beskrajan ovaj prostor izvan nas
Toliko je beskrajno malo mesto unutar tvog srca:
Nebo i zemlja se nalaze unutar njega,
Vatra i vazduh, sunce i mesec,
Munje i gromovi,
Štogod pripada tebi
I ono što ti ne pripada,
Sve to je unutar tog malenog prostora
Unutar tvog srca.“

Chandogya Upanishada 8.1.2-3

Sveti prostor srca je bezvremenska dimenzija svesti gde je sve moguće ovde i sada. Kratki stih koji sam vas postavila je primer toga.
Dokazano je da ljudsko srce proizvodi najveće i najmoćnije energetsko polje u telu od svih organa, uključujući mozak u lobanji. Njegov oblik je oblik torusa (prstenasti oblik), koji se najčešće smatra unikatnim i primarnim oblikom u svemiru.

Jedna od prvih stvari koje sam primetila je kada sam ušla u svoj sveti prostor srca bila je vibracija koja se činila kao da se nalazi svuda uokolo. Ova vibracija nije bila otkucaj srca. Kada čujete vibraciju, počnete da imitirate taj unutrašnji zvuk sa svojim fizičkim glasom.

Kada uđem u srce ulazim kao dete sa otvorenim očima i osećajima, počinju da rade masta koja nemaju granice, život mi je magičan. Kao deca mnogi od nas su imali snažan osećaj da je sve dobro, da svaki novi dan donosi više uzbudjenja, znamo da ništa neće moći pokvariti našu radost. Ali kako smo odrasli, razni problemi (licni, društveni), razne odgovornosti, doveli su do toga da izgubimo osećaj lakoće. Zaboravili smo da ono što želimo ne dolazi iz Uma već iz Srca.
Pozivam vas da Zajedničkim Dahom stvorimo unutrašnju vibraciju koja će nam pomoći da pronadjemo sveti gral, sveti prostor srca.

Unutar ovog prostora, postavićemo najdublje želje svoga srca koje želimo da manifestujemo i proživimo više od bilo koje stvari ili događaja. Prepustićemo intuiciji da nas vodi. Na kraju, sve će nam biti otkriveno jer ćemo sami postaviti I odrediti vreme i tok.

 

Prijave na telefon +38169 3007321, Olivera (sms, viber, whatsapp)

Cena radionice je 1200 dinara.

Za uplate iz inostranstva, cena je 12 eura.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.