Politika privatnosti

Ko smo mi

Naša adresa veb mesta je: https://eduplaner.rs.

Sa kim delimo vaše podatke

Bezbednost Vaših ličnih podataka od izuzetne važnosti i obavezujemo se na poštovanje Vaše privatnosti i čuvanje vaših ličnih podataka.

Ova politika zaštite privatnosti propisuje kako koristimo Vaše lične podatke i mere koje su usvojene radi zaštite i bezbednosti Vaših podataka.

Ova Politika se odnosi na Vas ukoliko primate naše usluge, učestvujete na našim događajima ili na drugi način stupate u interakciju sa nama.

Prikupljamo samo one lične podatke koje Vi želite da nam dostavite ili one koji su neophodni kako bismo Vam pružili ili unapredili usluge.

Kolačići

Ukoliko posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.