Svetlana Ceca Marjanović – Online radionica -Čišćenje energetskih središta i zašto nam je to važno

Naša prva tri energetska središta su središta preživljavanja. Naše misli i osećaji aktiviraju ta energetska središta. Svako središte ima svoju energiju i informacije.
Zamislite da se osećate gnevno. Vaše treće energetsko središte će se aktivirati ono stvara frekvenciju koja nosi poruku. Sve emocije koje su nastale iz misli se nalaze u telu kao energija zaglavljena u trećem središtu u solarnom pleksusu.
I ako se tokom godine stvaraju iste misli koje stvaraju iste osećaje, onda vaša kreativna energija ostaje u telu kao gnev, ogorčenost, frustracija, mržnja.
Zbog toga će se javiti umor, probavne tegobe, problemi sa bubrezima, oslabljen imunitet.
Svako energetsko središte razmišlja na svoj način. Čišćenje i aktivacija tih središta šalje energiju, a ta energija nosi odgovarajući nivo svesti, izražava informaciju ili vlastitu frekvenciju koja nosi odredjenu poruku.
I upravo ćemo na prvoj radionici (u nizu od 6 radionica koje sam najavila) raditi na
1. ČIŠĆENJU ENERGETSKIH SREDIŠTA
i druga vežba koju ćemo raditi
2. SVETO MESTO ISCELJENJA- ovo je mesto gde uvek možete da dođete i isecelite bilo koji odnos u vašem životu koji vam predstavlja izazov ili neku vrstu problema koji imate sa osobom koja vam je važna. (u vezi posla, ljubavi, porodice, društva …).
Radionica će biti online preko ZOOM platforme
22.12.2021 u 18h.
Cena radionice je 2000 dinara.
Za informacije oko prijave pošaljite poruku na 069 3007321, Olivera
Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.