Svetlana Marjanović – Individualno čitanje Vremenskih linija i(ili) Isceljivanje Vremenskih linija – ONLINE

Ko je Svetlana Marjanović 

Moje ime je Svetlana Marjanović. Dolazim iz Niša. Po zvaničnom obrazovanju sam profesor istorije. Supruga sam i majka jednog (indigo) dečaka.  Imam dar da vidim vremenske linije, prošlost, sadašnjost i sve moguće puteve koje vam se u budućnosti otvaraju. Sa tim živim oduvek, iako mi je dugo trebalo da prihvatim da nisam poput drugih ljudi. Kada sam shvatila da ovim što mi je dato mogu da pomognem ljudima oko sebe da danas donesu odluke koje će ih povesti u budućnost koja je najbolja za njih, prihvatila sam ga kao deo sebe. Danas iza mene stoje brojni zadovoljni klijenti koji su dobili odgovore na svoja pitanja i iskoristili ih na najbolji mogući način.
Pored toga što imam prirodan dar da vidim Vremenske linije, sertifkovani sam praktičar Isceljivanja Vremenskih linija po Sal Rakelijevom učenju.

Individualno čitanje Vremenskih linija (u radu koristim moj prirodan dar da vidim Vremenske linije)

Konsultacijama Vremenskih Linija dobijate odgovore na pitanja o vašoj budućnosti, sadašnjosti i prošlosti. Vremenske Linije ukazuju na puteve koji su najbolji za vas kako biste ostvarili svoj puni potencijal. Pomoći će vam da rešite nedoumice, nerazjašnjene odnose i situacije koje vas muče i ukazaće vam pravac kojim trebate da idete a koji je za vaše najveće dobro.

Iskoristite praznike da sve što vam više ne pripada otpustite i pustite. Da oprostite sebi i drugima. Da se zahvalite na svemu što ste u životu dobili, bilo da su to darovi ili iskustva koja su vas nečemu naučila. A onda se okrenite  godini koja je pred vama. Bilo bi lepo zaviriti i videti šta vas čeka u narednim mesecima, zar ne?
Iskoristite priliku, zakažite termin za konsultacije i neka to bude prvi korak na putu koji vam se otvara i koji nosi najbolje darove za vas.

Isceljivanje Vremenskih linija po metodi Sal Rakelija (u radu kombinujem moj prirodni dar sa tehnikama Sal Rakelija)

Isceljivanje Vremenskih linija moćnom terapeutskom tehnikom isceljivanja vremenskih linija po metodi Sala Rakelija, podseća na meditaciju u kojoj se vraćate kroz vreme i isceljujete vaše prošlo Ja. Ona kombinuje elemente regresije (vraćanje u prošle živote) sa tehnikom vraćanja duševnih fragmenata i preramljivanjem.

Isceljivanje vremenskih linija se dešava na šest različitih nivoa: fizičkom, emocionalnom, mentalnom, astralnom, eteričnom i uzročnom. Svako oboljenje ili emocionalna trauma dešava se na nekom od ovih šest nivoa, te se zbog toga svakom nivou pristupa sa posebnom pažnjom. Osim isceljivanja ovu tehniku možemo koristiti i za kreiranje sadašnjosti i za povezivanje sa svojim budućim Ja na željenoj vremenskoj liniji koje se već ostvarilo na način kako to priželjkujemo. Od vašeg budućeg Ja možete dobiti važne smernice za ostvarivanje najbolje verzije vaše budućnosti.

Tokom januara meseca 2019.  imate priliku da zakažete svoj termin za Individualno čitanje Vremenskih linija ili Isceljivanje Vremenskih linija ONLINE po staroj ceni.

Čitanje Vremenskih linija – 30eura (3600 dinara)
Isceljivanje Vremenskih linija – 30eura (3600 dinara)

 

Od februara meseca 2019. godine cene će se korigovati:

*** Čitanje Vremenskih linija u trajanju od 40min – 40 eura za Srbiju ili 45 eura za zemlje bivše YU ili uplate iz inostranstva

*** Isceljivanje Vremenskih linija u trajanju od 35 min – 40eura za Srbiju ili 45 eura za zemlje bivše YU ili za uplate iz inostranstva

*** Čitanje + Isceljivanje u trajanju od 75 min (isključivo ako se zakazuje zajedno u povezanom terminu) – 70 eura za Srbiju ili 75 eura za zemlje bivše YU ili za uplate iz inostranstva

Telefon za zakazivanje je 069 3007321, Olivera Adamov

Radujem se našem upoznavanju i druženju.

 

U nastavku možete pogledati članak koji je o Ceci napravio poznati novosadski list Dnevnik i novinarka Marina Jablanov.

https://mariniranje.rs/profesor-istorije-svetlana-marjanovic-o-praznicima/

Takođe, pogledajte nekoliko slika sa Cecinih radionica u Novom Sadu i Subotici.

Zbog privatnosti klijenata, slike sa Individualnih konsultacija nema, niti testimonijala zadovoljnih klijenata.

Politika privatnosti © 2017 - . eduplaner.rs Sva prava zadržana.